Servicevogn

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Rullende værksted til tjeneste

​Hos MPC Maskinservice tilbyder vi dig som både privat og erhvervskunde rullende værkstedsservice i Næstved, Ringsted og omegn. Vi byder altså vores kunder en mobil reparation af landbrugsmaskiner, der sikrer en hurtigere og nemmere service.

​Vi ved hos MPC Maskinservice, hvor store konsekvenser det kan have for et landbrug, hvis en maskine ikke fungerer. Derfor har vi altid værktøj og reservedele i vores rullende servicevogn, der gør os i stand til at udøve vedligeholdelse og reparationer på blandt andet mejetærskere samt høstmaskiner over hele Sjælland.

Foruden dette udbyder vi også reparation af aircondition.

Vi har mange års erfaring med et rullende værksted

Fordelen ved at gøre brug af vores tjenester som rullende værksted er, at du er sikret den hurtigst mulige tilbagekomst til din daglige drift. Ydermere har vi mange års erfaring inden for branchen, hvilket ruster os til at håndtere næsten hvert type problem eller landbrugsmaskine, du nu engang må stå med.

​Vi går meget op i at kunne levere en reparation, der ikke blot er belejlig for kunden, men også løser problemet på den bedst mulige og mest holdbare måde. Dette betyder altså, at vi hos på ingen måde går på kompromis med kvaliteten af reparationen på trods af vores fleksible tjenester.