Reparation af mejetærsker

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Mejetærsker – reparation og service

Søger du et kompetent og erfarent firma i Næstved, Ringsted eller i andre byer på Sjælland til service af dine mejetærsker, tilbyder MPC Maskinservice professionel service og reparation – uanset mærke. Min virksomhed er seriøs med eget udekørende værksted, som kommer ud til dig og udfører forskelligartede reparationer på stedet.

I mere end 30 år har jeg serviceret en mejetærsker eller to, og jeg sætter en ære i at udføre mit arbejde til perfektion. Har du derfor problemer med din mejetærsker, er jeg altid til rådighed og kan hjælpe dig, når du har brug for det. Jeg servicerer såvel nye som ældre maskinel, så tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har en gammel maskine.

Få en velfungerende mejetærsker med en fast serviceaftale
Med en stor maskine som en mejetærsker, er der mange ting, der kan gå i stykker. Er den af ældre dato, er der typisk større sandsynlighed for, at der sker noget med den, end hvis den er ny. Ikke desto mindre kan du gøre dit for at forhindre, at du pludselig står uden en mejetærsker, der virker, når høsten står på.

Hos mig kan du nemlig få en fast serviceaftale, hvor jeg løbende fører tilsyn med din maskine. Det er ofte en god investering, da jeg har mange års erfaring med at finde fejl, som kan tages i opløbet, før de udvikler sig.

Det kan medføre store besparelser på både kort og lang sigt. Vil du være på den sikre side, så tag kontakt til mig og hør mere om dine muligheder.

Speciale i service og reparation 
Overvejer du at entrere med en professionel virksomhed, der har speciale i service og reparation af en mejetærsker, er mit firma det oplagte og sikre valg. Jeg kan mit kram omkring alle former for landbrugsmaskiner, og er hurtig til at determinere, hvad fejlen er..

Erfaring, teknisk snilde og præcision er vigtige parametre, når det kommer til service af netop en mejetærsker. Alle kunder får den samme gode behandling og service, hvorfor du kan være sikker på, at du får udført et stykke arbejde til din store tilfredsstillelse.